Pangos en un partit d'Eurolliga (@FCBbasket)

El Fenerbahçe atropella el Barça Lassa al Palau Blaugrana (65-84)

Els homes de Pesic han caigut davant un Fenerbahçe que ha dominat el partit de principi a fi en la primera derrota europea al Palau Blaugrana aquesta temporada

Abundi BorderaActualitzat

El Barça Lassa ha caigut de manera contundent davant l'actual sotscampió d'Europa, el Fenerbahçe de Zeljko Obradovic (65-84).

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips. Muhammed Ali, que ha acabat el primer període amb 10 punts, castigava els blaugrana des de l'exterior. Els homes de Pesic, amb 2 cistelles en 7 minuts, controlaven el joc interior davant un Fenerbahçe que ampliava el seu avantatge a mesura que passaven els minuts.

L'entrada d'Heurtel i Seraphin ha donat un altre aire al Barça Lassa, que amb 7 punts consecutius d'Oriola en 2 minuts ha arribat al final del primer quart 6 punts a sota en el marcador (17-23).

El segon quart s'ha iniciat amb domini vistant. La bona selecció de tir i una defensa molt intensa i amb moltes mans ha permès als turcs arribar a dominar en el marcador per 14 punts de diferència, però ha aparegut Adam Hanga.

El jugador hongarès ha estat el revulsiu que ha permès reaccionar als blaugrana amb 9 punts en cinc minuts i el Barça Lassa ha encadenat un parcial de 11 a 1 que li ha permès arribar al descans 36 a 45.

El Barça Lassa ha sortit del descans més intens, però els visitants han aprofitat el desencert en el tir dels de Pesic per distanciar-se en el marcador al final del tercer període (47-64).

El conjunt d'Obradovic s'ha mostrat molt sòlid al llarg dels últims deu minuts davant uns blaugrana que, tot i que s'han arribat a posar a només 10 punts, han vist com els turcs els passaven per sobre de forma contundent (65-84).

Amb aquesta desfeta, el Barça Lassa suma dues derrotes en els últims tres partits a Europa i acumula un balanç de 6 triomfs i 4 derrotes a l'Eurolliga.