Uros Nenadovic, autor del primer gol de la Champions 2017-18
Uros Nenadovic, autor del primer gol de la Champions 2017-18
Lliga de Campions

El FC Santa Coloma d'Andorra obre la fase prèvia de la Lliga de Campions amb una derrota a Armènia (1-0)

L'equip andorrà, tot i perdre, no torna d'Armènia amb un resultat insuperable de cara a la tornada de la primera eliminatòria prèvia de la competició europea

Actualitzat

El Santa Coloma d'Andorra ha debutat en l'edició 2017-18 de la Lliga de Campions amb una derrota per 1 a 0 al camp de l'Alashkert d'Armènia, en el partit d'anada de  la primera eliminatòria de la fase de classificació de la competició europea. Aquest partit obria el calendari, i per tant el serbi Uros Nenadovic, en el minut 39, ha fet el primer gol de la Champions 2017-18.

La temporada passada els andorrans van caure eliminats en aquesta mateixa ronda davant del mateix rival al que s'enfronten ara. Llavors el partit d'anada va ser a Andorra i la tornada a Armènia. En aquesta ocasió, el Santa Coloma intentarà fer valer el suport de la seva afició per evitar que la història es torni a repetir.

En la resta de partits de la jornada, el The New Saints gal·lès ha perdut 1 a 2 contra l'Europa de Gibraltrar, l'Hibernians de Malta ha superat 2 a 0 el FCI Tallin estoni, i el Vikingur de les llles Fèroe ha derrotat 2 a 1 el Trepça 89 de Kosovo. Dimecres tancaran aquesta ronda d'anada el Linfield d'Irlanda del Nord i el La Fiorita de San Marino.

Anar al contingut