Els jugadors del FC Barcelona celebren un dels tres gols de l'equip (EFE)
Els jugadors del FC Barcelona celebren un dels tres gols de l'equip (EFE)
Barça

El FC Barcelona trenca la mala ratxa de 3 empats a la Lliga amb un triomf davant l'Osasuna

Amb el Reial Madrid a 6 punts de distància al capdavant de la classificació, el Barça no podia deixar escapar més punts a la Lliga com havia estat fent aquestes últimes setmanes

Actualitzat

El FC Barcelona ha trencat a l'estadi El Sadar davant de l'Osasuna una mala ratxa a la Lliga, on havia deixat escapar 6 punts en els últims tres partits després de sumar tres empats. I ho ha fet guanyant per 0 a 3, amb un gol de Luis Suárez i dos de Leo Messi, un triomf necessari per no deixar escapar més el Reial Madrid a la classificació.

El Barça es va abonar als empats a la Lliga el 19 de novembre, quan la visita del Màlaga al Camp Nou es va tancar amb un empat sense gols. El seu següent compromís a la competició de la regularitat espanyola, al camp de la Reial Societat, del 27 de novembre, va acabar amb un resultat d'empat a 1.

Aquest mateix resultat apareixia al marcador electrònic del Camp Nou al final del matx de cap de setmana passat (3 de desembre) contra el Reial Madrid. Era el tercer empat a 1 consecutiu dels homes de Luis Enrique si afegim a la sèrie l'anada dels setzens de la Copa del Rei, del 30 de novembre, al camp de l'Hèrcules.

Dins tot aquest desert d'empats i punts que marxen, el FC Barcelona havia trobat el seu oasi particular a la Lliga de Campions, amb les victòries del 23 de novembre al camp del Celtic de Glasgow (0-2) i la d'aquest dimarts, 6 de desembre, a casa davant del Borussia Mönchengladbach (4-0).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut