Douglas, en un entrenament recent entre Denis Suárez i Andrés Iniesta (fcbarcelona.cat)
Barça

El FC Barcelona tanca la setmana amb un suau entrenament pre-Gamper

El Barça ha fet la penúltima sessió d'entrenament abans d'enfrontar-se al Chapecoense en el clàssic Gamper de cada estiu. La primera cita oficial, d'aquí una setmana, contra el Madrid a la Supercopa d'Espanya

Actualitzat

El FC Barcelona ha tancat aquest diumenge una altra setmana de feina, la tercera després de la tornada de vacances, amb un entrenament pre-Gamper. El clàssic torneig d'estiu, que el Barça jugarà contra el Chapecoense (aquest dilluns a les 20.30 hores), serà l'última prova dels de Valverde abans de jugar el primer partit oficial de la nova temporada, la Supercopa d'Espanya davant el Reial Madrid.

Els de Valverde s'han entrenat a la Ciutat Esportiva en una sessió amb tots els jugadors disponibles a més d'Ortolá i Aleñá, del Barça B. Douglas, per la seva banda, ha estat felicitat per la plantilla amb motiu del seu aniversari.

El primer equip es tornarà a exercitar aquest dilluns a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva abans d'afrontar el partit del Gamper. Cal recordar que, tot i que el Trofeu es començarà a disputar a partir de les 20.30 hores, una hora abans es farà la presentació oficial de la plantilla davant dels aficionats.

Anar al contingut