Futbol

El FC Barcelona s'enfronta al Sevilla per guanyar la quarta Copa del Rei consecutiva

Més de 23.000 socis i aficionats del club assistiran a l'estadi Wanda Metropolitano (21.30) per viure la final de Copa entre el Barça i el Sevilla

Actualitzat

L'expedició blaugrana se'n va aquest matí, a les 10.30, a Madrid per enfrontar-se aquest vespre al Sevilla a la final de Copa al Wanda Metropolitano.


Viatjaran a Madrid tots els jugadors disponibles del primer equip blaugrana, per la qual cosa Valverde haurà de descartar quatre jugadors de cara a la final contra l'equip sevillà.
La llista de 22 jugadors que aniran a Madrid per disputar la final de la Copa del Rei són: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Messi, Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Alcácer, Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Vermaelen.


L'equip arribarà en avió a Madrid i s'allotjarà en un hotel a la part alta de la Castellana fins a l'hora del partit contra el Sevilla, 21.30. Quan acabi el partit, l'equip tornarà a la ciutat comtal.


Els homes de Valverde comptaran amb el suport de més de 23.000 socis i aficionats del FC Barcelona que s'espera que la majoria viatgin avui a primera hora amb cotxe privat, autocar, tren i avió. En arribar a Madrid, disposaran d'una Fan Zone situada a la confluència del passeig de Ginebra i el carrer Sofía, a poc més d'un quilòmetre del Wanda Metropolitano, i funcionarà de les 10.00 a les 18.30, amb accés lliure per a tots els aficionats, sense necessitat d'entrada.

Per evitar la revenda i ús fraudulent de les entrades, el club ha organitzat un sistema de recollida d'entrades que es farà exclusivament a Madrid. L'horari de recollida avui serà de 9.00 a 20.00. Les entrades són nominals i es lliuraran juntament amb la polsera corresponent al soci assignat que hagi fet la compra, i caldrà identificar-se amb el DNI o el passaport.

ARXIVAT A:
Final Copa 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut