Els blaugranes celebren un gol davant la Reial Societat (EFE)
Barça

El FC Barcelona reprèn el pols de la Lliga amb la intenció de sumar tres punts més per aferrar-se al liderat

A les 20.45, els d'Ernesto Valverde s'enfronten al Betis amb la intenció de sumar 3 punts i augmentar encara més l'avantatge amb l'Atlètic de Madrid, que ara mateix és segon a 9 punts

Actualitzat

Després del parèntesi a la Copa del Rei, que va acabar amb una derrota amb l'Espanyol, el Barça reprèn el pols a la Lliga, amb la intenció de sumar tres punts més i aferrar-se encara més al liderat.

Tot i la derrota a la Copa, que posava fi a 29 partits sense perdre, el Barça continua invicte en el torneig i és líder amb 8 punts d'avantatge sobre el segon classificat, l'Atlètic de Madrid, i 19 respecte a l'etern rival, el Reial Madrid. I és que aquest dissabte el Girona va empatar a 1 al Wanda Metropolitano, resultat molt favorable per a les aspiracions blaugrana.

El Benito Villamarín és un escenari exigent on la passada campanya se li va escapar mitja Lliga en un partit que serà recordat per un clar autogol del Betis que l'àrbitre no va concedir, malgrat que la pilota va traspassar clarament la línia. Serà el seu segon desplaçament consecutiu després de visitar Anoeta, on va guanyar per 2-4 després de remuntar un 2-0, en una nova demostració d'autoritat de Messi i els seus companys.

Umtiti s'ha convertit en la gran novetat de la convocatòria blaugrana després de rebre l'alta mèdica. El central francès no entrava en una convocatòria des del 2 de desembre, quan es va lesionar contra el Celta al Camp Nou. L'altra novetat és la tornada de Gerard Deulofeu, mentre que són baixa per lesió Iniesta, Mascherano i Dembéle, a més de Denis Suárez, Yerry Mina i Rafinha per decisió tècnica.

El Reial Betis busca, per la seva banda, trobar les poques escletxes en el joc del líder, el Barcelona. El verd-i-blancs venen de guanyar de forma consecutiva el Sevilla (3-5) i el Leganés (3-2), davant del qual van trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar a casa.

El tècnic Quique Setién complirà el seu tercer partit de sanció i el suplirà el seu segon, Éder Sarabia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut