Les pancartes a la gespa del Camp Nou (EFE)
Les pancartes a la gespa del Camp Nou (EFE)
Barça

El FC Barcelona reivindica la llibertat d'expressió dels seus socis abans del partit contra l'Eibar al Camp Nou

El FC Barcelona ha rebut dues sancions de la UEFA per un mateix motiu, l'exhibició d'estelades per part dels seus seguidors. Davant la primera el club va buscar el diàleg amb aquest organisme. Ara, però, el Barça ha canviat de posició

Actualitzat

Abans del començament del partit contra l'Eibar, el FC Barcelona ha mostrat tres pancartes al Camp Nou reivindicant la llibertat d'expressió, en referència a la nova sanció imposada per la UEFA arran de l'exhibició de banderes estelades a les grades de l'estadi del club el 29 de setembre, en el partit de Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen.

Aquesta ha estat la primera mostra de la nova postura de força que ha adoptat el FC Barcelona, explicitada pel seu president, Josep Maria Bartomeu, en l'Assemblea de Compromissaris de dissabte, per defensar el dret dels seus socis a expressar les seves idees. La presència de les pancartes a la gespa ha estat rebuda amb aplaudiments dels aficionats presents al Camp Nou i amb crits en favor de la independència de Catalunya.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut