Barça

El FC Barcelona només espera una arribada més en el mercat de fitxatges, la de Philippe Coutinho

El Barça centrarà tots els seus esforços en el fitxatge del brasiler i descarta qualsevol altra incorporació en l'últim dia de mercat

Actualitzat

Segons ha explicat Marc Garriga a "El Club de la Mitjanit", aquest vespre s'ha fet una reunió a les oficines del FC Barcelona amb la presència inicialment del director d'esports professionals, Albert Soler; el director de l'àrea de futbol, Raül Sanllehí, i el mànager general del futbol, Pep Segura, i l'arribada posterior d'Òscar Grau, el director executiu del club .

El Barça ha fixat la seva postura en el mercat de fitxatges, que està a punt de tancar-se. De possibles arribades, n'espera només una, la del migcampista del Liverpool Philippe Coutinho. Serà el brasiler o ningú. Els negociadors blaugranes seguiran insistint aquest divendres davant del club anglès esperant que escolti i cedeixi, el que no ha fet fins ara.

Respecte al tema sortides, tot apunta que, si no hi ha una variació inesperada d'última hora, el portuguès André Gomes es quedarà al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut