Handbol

El FC Barcelona Lassa s'imposa al Fraikin Granollers, tot i la bona reacció vallesana a la segona meitat (20-31)

Quan el Granollers semblava tenir perdut el matx, una gran reacció els ha tornat a ficar en la lluita pel triomf. El FC Barcelona, però, no ha deixat que els vallesans tallessin la seva ratxa d'imbatibilitat en competicions espanyoles
Daniel Alento
Kyril Lazarov (Foto: twitter)

Kyril Lazarov (Foto: twitter)

El FC Barcelona Lassa ha derrotat clarament el Fraikin Granollers per 20 a 31. El derbi català que ha obert la segona volta de la Lliga Asobal ha començat igualat. Els blaugrana han perdut moltes pilotes en aquests primers minuts, fins a 5, però les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas impedien als vallesans treure'n profit. Un parcial d'1 a 5 ha trencat aquesta igualtat. La velocitat al contraatac del Barça li ha donat el seu primer avantatge important. Al descans el resultat era de 6 a 11.

El FC Barcelona Lassa s'ha mostrat dominador en els primers minuts de la represa, robant pilotes fins i tot en inferioritat numèrica per anotar a la contra. Però desprès d'un màxim avantatge de 10 gols, 7-17, els de casa han reaccionat, i de quina manera. Aprofitant la seva superioritat numèrica després d'una exclussió i les aturades de Pol Sastre, els homes de Carlos Viver han firmat un parcial de 7 a 1 en tan sols 3 minuts (14-18). Xavi Pascual ha demanat temps mort i el seu equip s'ha recuperat amb un parcial de 0 a 3 que ha tallat la reacció del Granollers. La distància entre els dos equips ha tornat a augmentar fins a un màxim d'11 gols del marcador final.