Kiril Lazàrov
Kiril Lazàrov, el màxim golejador del Barça contra el Naturhouse (twitter)
Handbol

El FC Barcelona Lassa s'imposa al Fraikin Granollers, tot i la bona reacció vallesana a la segona meitat (20-31)

Quan el Granollers semblava tenir perdut el matx, una gran reacció els ha tornat a ficar en la lluita pel triomf. El FC Barcelona, però, no ha deixat que els vallesans tallessin la seva ratxa d'imbatibilitat en competicions espanyoles

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha derrotat clarament el Fraikin Granollers per 20 a 31. El derbi català que ha obert la segona volta de la Lliga Asobal ha començat igualat. Els blaugrana han perdut moltes pilotes en aquests primers minuts, fins a 5, però les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas impedien als vallesans treure'n profit. Un parcial d'1 a 5 ha trencat aquesta igualtat. La velocitat al contraatac del Barça li ha donat el seu primer avantatge important. Al descans el resultat era de 6 a 11.

El FC Barcelona Lassa s'ha mostrat dominador en els primers minuts de la represa, robant pilotes fins i tot en inferioritat numèrica per anotar a la contra. Però desprès d'un màxim avantatge de 10 gols, 7-17, els de casa han reaccionat, i de quina manera. Aprofitant la seva superioritat numèrica després d'una exclussió i les aturades de Pol Sastre, els homes de Carlos Viver han firmat un parcial de 7 a 1 en tan sols 3 minuts (14-18). Xavi Pascual ha demanat temps mort i el seu equip s'ha recuperat amb un parcial de 0 a 3 que ha tallat la reacció del Granollers. La distància entre els dos equips ha tornat a augmentar fins a un màxim d'11 gols del marcador final.