El FC Barcelona s'emporta la divuitena Supercopa d'Espanya (EFE)
Handbol

El FC Barcelona Lassa s'imposa al Fraikin Granollers a la Supercopa d'Espanya (26-23)

Els homes de Xavi Pascual s'han trobat amb un Granollers que no tenia res a veure amb el rival de la Supercopa de Catalunya. Els vallesans han plantat cara però el Barça s'ha acabat imposant per 26 a 23

Oriol LlachActualitzat

Partit molt disputat a la Supercopa d'Espanya, segon enfrontament en sis dies dels mateixos rivals, el FC Barcelona Lassa i el Fraikin Granollers. Els vallesans han sortit a treure's el regust de la derrota a la Supercopa de Catalunya (35-21) pressionant des de ben amunt. El Barça, per la seva banda, ha anat entomant les envestides dels de Carlos Viver i de mica en mica ha entrat en el partit.

A la mitja part, l'enfrontament no podia ser més disputat,13-12 al marcador, amb un providencial gol de Gonzalo Porras per al Granollers que feia marxar el Barça al vestidor amb totes les alarmes enceses.

A la represa, els homes de Xavi Pascual han pujat una velocitat el ritme de joc, però el Granollers ha seguit plantant cara responent als gols blaugranes amb més gols. No ha estat fins els darrers compassos del partit que els vallesans han començat a afluixar, moment que el Barça ha aprofitat per rematar la feina i ha arribat a aconseguir un parcial de 6-1 pocs minuts abans del final del partit. Els vallesans, però, a força d'orgull, han retallat distàncies fins a aconseguir que el rellotge s'ha aturat amb un 26 a 23 al marcador.

Destacada actuació del blaugrana Kiril Lazarov, màxim anotador en el partit amb vuit gols i nomenat millor jugador de la Supercopa.

No hi ha marge per al descans, ni per al FC Barcelona ni per al Granollers: divendres començarà la Lliga Asobal. Els de Xavi Pascual començaran la Lliga rebent l'Anaitasuna al Palau, abans d'afrontar dilluns la Superglobe. Pel que fa al Fraikin Granollers, rebrà també aquest divendres el Puente Genil en la primera jornada de Lliga.