Jesper Noddesbo somriu a l'avió (Foto: @FCBhandbol).
Jesper Noddesbo somriu a l'avió (Foto: @FCBhandbol).
Handbol

El FC Barcelona Lassa intentarà guanyar per tercera vegada consecutiva la Super Globe, el Mundial de Clubs

Després d'haver disputat divendres el seu primer partit de la Lliga Asobal, aquest dissabte, l'equip blaugrana ha volat a Qatar per participar en el Mundial de Clubs

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa ha anat aquest dissabte al matí cap a Doha, capital de Qatar, per participar en el partit de dilluns en la novena edició del Super Globe, el campionat del món de clubs. Els blaugranes han guanyat les dues últimes edicions, i poden convertir-se en els primers de guanyar-ne tres de consecutives.

Els rivals de l'equip de Xavi Pascual seran altres dos equips europeus, el subcampió de la Lliga de Campions Veszprém i el campió de l'EHF Füchse Berlín; el Club Africain de Tunísia, com a campió africà; la Universitat de Sydney, com a campiona oceànica; el Taubaté brasiler; l'Al-Sadd qatarí, com a club organitzador, i l'Al-Ahly egipci, com a equip convidat.

En aquesta edició s'estrenarà un nou format de competició. Dels dos grups que es feien fins ara s'ha passat a un sistema d'eliminatòries directes. Aquest dilluns, el rival del Barça Lassa en quarts de final serà l'Al-Ahly. Les semifinals seran dimarts 8 de setembre i la final, el dijous 10. L'equip blaugrana va jugar aquest divendres, abans del seu desplaçament, el seu partit de la primera jornada de la Lliga Asobal va derrotar clarament l'Anaitasuna en els primers minuts de Filip Jícha amb la samarreta del club.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut