Els campions amb la Copa (Foto: twitter @fcbhandbol)
Handbol

El FC Barcelona Lassa imposa la seva major rotació per derrotar el Fraikin Granollers a la Supercopa de Catalunya

El FC Barcelona Lassa comença la temporada de la mateixa manera que va acabar la passada, guanyant títols. En la Supercopa de Catalunya, ha imposat la seva profunditat de banqueta per superar el Fraikin Granollers 35 a 21

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha mantingut la seva bona ratxa de victòries derrotant el Fraikin Granollers en la Supercopa de Catalunya (35-21). Després de sumar els 7 títols en joc de la temporada passada, els de Xavi Pascual obren el present exercici sumant una nova copa per les seves vitrines.

Els blaugrana han obert una primera escletxa en el marcador, però els vallesans han aconseguit posar-se al davant amb un parcial de 0 a 3 (4-5) amb un Adrià Figueres molt atent a les pilotes rebutjades prop de la porteria rival. Ha estat un miratge perquè el Barça ha tornat a marxar de 4 gols amb un parcial de 5 a 0 (9-5). Al descans el resultat era de 17 a 14.

En la segona meitat el FC Barcelona ha apretat molt en defensa, sense concedir als jugadors del Granollers oportunitats clares per armar el braç. Els de Carlos Viver, amb menys profunditat de banqueta, no han pogut igualar la intensitat de joc blaugrana ni la seva velocitat al contraatac. A mesura que passaven els minuts, el seu cansament es feia més evident al temps que les diferències en l'electrònic es disparaven fins el 35 a 21 final.

El proper dimecres 2 de setembre tots dos equips es tornaran a enfrontar amb un títol en joc. En aquesta ocasió serà la Supercopa Asobal, que es disputarà a Saragossa. Els blaugrana juguen com a campions de Lliga i Copa del Rei, i el Fraikin Granollers com a subcampió de la Copa del Rei.