Shane Lawal (Foto: FCB)
Shane Lawal (Foto: FCB)
Bàsquet

El FC Barcelona Lassa i Shane Lawal arriben a un acord per la rescissió del contracte del pivot nigerià

El pivot nigerià ha estat molt castigat per les lesions les dues temporades que ha vestit la samarreta blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona ha arribat a un acord per la rescissió del contracte de Shane Lawal. El pivot nigerià no ha participat en cap dels enfrontaments de l'equip d'aquesta temporada després d'haver-se lesionat el tendó rotular del genoll esquerre durant els Jocs Olímpics del Brasil, l'estiu passat.

El lligam per dues temporades entre les dues parts s'acabava aquest juliol. Lawal, conscient que no tenia cap opció de jugar el que queda de temporada, s'ha estimat més quedar lliure per seguir treballant en la seva recuperació i començar a buscar un nou equip.

La temporada passada Shane Lawal també va tenir una lesió del menisc que el va fer passar pel quiròfan. Va ser el febrer del 2016, i es va estar 2 mesos de baixa. El nigerià va disputar un total de 38 partits, 21 de Lliga i 17 d'Eurolliga, amb una mitjana de 13,3 minuts, 4,8 punts i 3,8 rebots per matx.

La rescissió de contracte de Lawal no implica cap determinació per part del FC Barcelona de fer un fitxatge de cara als play-offs de la Lliga ACB, perquè el jugador lesionat no ocupava fitxa aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut