Jonathan Holmes (FCB)
Jonathan Holmes (FCB)
Bàsquet

El FC Barcelona Lassa firma un contracte de dos mesos a Jonathan Holmes davant la plaga de lesions

El nord-americà pot jugar tant de tres com de quatre

Actualitzat

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el nord-americà Jonathan Holmes, de 23 anys i 2,03 d'alçada, per reforçar la seva plantilla davant les moltes baixes que ha tingut en aquest inici de temporada, l'última, la de Víctor Claver, feta pública aquest mateix divendres. El nou reforç blaugrana pot ocupar les posicions d'aler i d'aler pivot.

Holmes es va formar durant quatre temporades a la Universitat de Texas, on va donar mostres de la seva capacitat anotadora en la mitjana distància, sobretot, i la seva capacitat per jugar fora-dintre. No va ser seleccionat en el draft de l'NBA del 2015, i va provar sort a la Lliga d'estiu amb els Boston Celtics i durant la pretemporada amb els Lakers, sense aconseguir un contracte.

Aquest últim estiu ha provat sort amb els Memphis Grizzlies abans de firmar, al setembre, amb els Cleveland Cavaliers. Els campions el van tallar i va fitxar pel Canton Charge, l'equip afiliat dels Cavaliers a la Lliga de Desenvolupament de l'NBA.

Jonathan Holmes ha firmat ara amb el Barça per un període de 2 mesos, amb opció de seguir fins a final de temporada. No té passaport comunitari, així que a la Lliga Endesa serà un dels tres candidats, amb Justin Doellman i Joey Dorsey, a ocupar un dels dos llocs reservats als extracomunitaris. A l'Eurolliga no hi ha aquesta limitació per als jugadors estrangers.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut