El FC Barcelona Lassa encadena a Milà la seva quarta derrota consecutiva (78-74)

El nou projecte del Barça passa pel seu moment més difícil, amb una greu crisi de joc i lideratge a la pista

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha agreujat la seva crisi sumant la seva quarta derrota consecutiva, tres a l'Eurolliga. A la pista de l'AX Armani de Milà, els blaugrana semblaven tenir ben encaminada la victòria en el segon quart, fins que s'han desconnectat (78-74). Tots dos equips queden ara amb el mateix balanç, 1 partit guanyat i 3 de perduts.

El primer quart ha estat un intercanvi de cistelles, on els blaugrana han sortit més afavorits (17-22). Els italians han compensat el seu baix percentatge en els tirs de 2 punts amb els seus rebots ofensius, 4. En el segon quart s'ha vist al millor Joan Carles Navarro (13 punts). El capità blaugrana ha anotat 11 punts en 5 minuts. Els de Sito Alonso defensaven bé i els italians han entrat en una crisi ofensiva que els ha deixat 15 punts a sota en el marcador (19-34).

Però tan ràpid com ha aparegut el millor Barça, també ha aparegut la seva pitjor versió. Navarro ha anat a descansar a la banqueta, i l'equip de Milà ha connectat un parell de triples i ha agafat confiança amb un parcial de 12-0. Ara eren els locals els que pressionaven en defensa mentre el seu pivot Kaleb Tarczewski (11 punts, 8 rebots) feia estralls per tancar la primera part amb empat a 39.

Kevin Seraphin s'ha carregat amb 3 faltes en el tercer quart defensant Tarczewski, ben assistit pel base Jordan Theodore (19 punts, 5 rebots, 7 assistències). L'entrada de Tomic no ha servit per millorar la protecció del cèrcol blaugrana. Amb els punts de Thomas Heurtel (13 punts, 7 assistències) el Barça ha obert una petita escletxa de 5 punts, però cap dels seus companys tenia encert per ajudar-lo. Els milanesos han respost amb un parcial de 6-0 en un període que ha acabat 54-53.

Els d'Alonso s'han vist contra les cordes a 6 minuts del final, quan l'Armani Milan ha marxat de 5 punts (61-56). L'equip ha provat de reaccionar, però Jordan Theodore ha contrarestat la remuntada rival. El base nord-americà ha monopolitzat l'atac italià sense que ningú trobés la manera aturar-lo. I quan ha fallat, Goudaitis (7 punts, 11 rebots) ha agafat tres rebots en atac per posar el 74-65 a 1:34 del final. Tres triples, un d'Adrien Moerman i dos de Pau Ribas han acostat el Barça, però una antiesportiva de Moerman ha estat la sentència.