Dika Mem rep les atencions de la defensa alemanya (Foto: @FCBhandbol)
Handbol

El FC Barcelona Lassa comença la Lliga de Campions d'handbol amb un empat a la pista del Rhein-Neckar (31-31)

En el seu primer partit a la Champions, els blaugrana no han pogut assegurar un triomf que al descans semblava clar

Joan Ramon VallvéActualitzat

El FC Barcelona Lassa segueix sense poder guanyar a la pista del Rhein Neckar Lowen (dues derrotes i dos empats). Aquest diumenge, en l'estrena de l'equip a la Lliga de Campions d'aquesta temporada, s'ha hagut de conformar amb un empat a 31 per culpa d'haver sortit massa confiats en l'inici de la segona part. Els blaugrana només han tardat 35 segons a estrenar el marcador i durant tota la primera meitat han portat la iniciativa. L'equip de Pascual funcionava bé en defensa i en atac, on gairebé tots els jugadors eren capaços d'anotar. La primera victòria semblava a l'abast quan al descans s'ha arribat amb un contundent 12 a 18.

Però, en la represa, els blaugrana han sortit massa tous i el campió alemany ho ha aprofitat. El central Andy Schmid i el pivot Pekeler han estat els protagonistes en la represa fins a forçar l'empat en el marcador. Al Barça li ha costat, però s'ha refet, ha recuperat el control i ha tornat a tenir la victòria a tocar. Dika Mem feia el 30 a 31 quan només quedaven 7 segons. Temps suficient perquè el Rhein Neckar Lowen, aprofitant que tenia superioritat numèrica a la pista, acabés forçant l'empat. Per la cara dels jugadors, els alemanys acabaven de guanyar un punt i ho celebraven, i el Barça l'acabava de perdre.

Els locals Schmid i Pekeler, cadascun amb 7 gols, i el blaugrana Entrerríos, amb 6, han estat els màxims anotadors de l'enfrontament. Dissabte que ve, al Palau Blaugrana, el conjunt de Xavier Pascual rebrà la visita del Kristianstad suec.