Barça

El Barça guanya l'Athletic amb un joc convincent i amb un doblet de Messi (2-3)

L'Athletic ha començat obrint el marcador amb un gol de Williams. Però el conjunt de Koeman ha tingut paciència per agafar el timó del duel i amb un joc convincent ha estat capaç de capgirar el marcador amb un gol de Pedri i dos de Messi. Muniain, a les acaballes, ha retallat diferències.

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman, tal com va deixar entreveure a la roda de premsa prèvia al partit, no ha perdut encara la confiança en Antoine Griezmann. El davanter francès ha estat la referència ofensiva de l'atac blaugrana ocupant el lloc de Braithwaite, que ha començat el partit a la banqueta. L'inici del duel ha estat molt intens, amb continues arribades i ocasions de gol per part dels dos equips. L'Athletic ha colpejat primer, en el minut 2, quan Williams a través d'un contracop, aprofitant la feblesa defensiva barcelonista, sobretot de Lenglet, ha aconseguit l'un a zero.

 

 

 

A partir d'aquest moment, el Barça ha reaccionat i Dest i Dembélé han disposat de dues bones oportunitat per igualar el matx. Un empat que s'ha produït en el minut 13. Una bona assistència de Frenkie de Jong la convertia Pedri, de cap, en l'un a un. A partir d'aquest moment, el domini ha estat del conjunt de Koeman, i amb un Dembélé omnipresent hauria pogut fer el segon gol en el minut 34. Una diana que ha arribat en el minut 37, quan una gran assistència de Pedri, d'esperó, l'ha convertit Messi en un xut al fons de la xarxa d'Unai Simón.

 

 

Recompensa merescuda al bon joc barcelonista. De fet, cinc minuts més tard, una gran assistència de Griezmann l'enviava fora per tan sols un pam Messi. Amb un a dos s'ha arribat al descans

El segon temps ha començat amb un Athletic més atrevit a nivell ofensiu. I en els primers minuts ha disposat de dues bones ocasions de gol a través d'Iñaki Williams i Raúl García. Per part del Barça, una assistència de De Jong cap a Messi acabava al fons de la xarxa rival, però el capità blaugrana estava en fora de joc per centímetres. I, poc després, una passada de Dembélé a la frontal de l'àrea l'ha transformat Messi en un xut al pal de la porteria d'Unai Simón. El protagonisme del capità blaugrana ha tingut continuïtat i en el minut 61 una gran assistència de Griezmann l'ha aprofitat per fer pujar l'un a tres al marcador. Un doblet en jugades, i sense penals, que no aconseguia des de l'última jornada de la temporada passada al camp de l'Alabès. El recital de Messi ha ofert, posteriorment, un altre llançament al pal. Malgrat la superioritat culer, l'Athletic ha retallat diferències a un minut del final gràcies a un gol de Muniain. Una diana que no treu brillantor a un triomf convincent del conjunt de Koeman que els permet situar-se tercers a la classificació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut