Tomic, en una imatge d'arxiu (@fcbarcelona)
Copa del Rei

El FC Barcelona i el Reial Madrid mesuraran les seves forces a Gran Canària amb la seva desena final de Copa del Rei

El Reial Madrid, campió de les quatre últimes edicions de la Copa del Rei, buscarà un nou títol contra un renascut FC Barcelona Lassa, que ha recuperat la seva millor versió amb l'arribada de Svetislav Pesic. Aquest diumenge, a les 18.30.

Actualitzat

El Reial Madrid i el FC Barcelona Lassa s'enfronten aquest diumenge a partir de les 18.30 al Gran Canària Arena en la desena final de la Copa del Rei entre els dos conjunts des del 1984. L'equip blaugrana ha guanyat 4 de les 5 finals.

Madridistes i catalans s'han mesurat en un total de 20 ocasions des que aquesta competició es juga amb el sistema de fases finals, i l'estadística és clarament favorable al conjunt blaugrana per 15-5, encara que tres dels últims quatre partits els ha guanyat el Madrid.

D'altra banda, dos dels jugadors que acapararan el focus i mirades en el duel d'aquesta tarda són el madridista Felipe Reyes i el barcelonista Juan Carlos "la Bomba" Navarro, capitans dels dos equips i que participen per dinovena ocasió en aquest esdeveniment, en què sumen sis títols cadascun d'ells, encara que no han aconseguit ser el MVP d'aquesta competició.

Mentrestant, a les banquetes hi haurà dos grans amics, el vitorià Pablo Laso, tècnic del Reial Madrid, i el serbi Svetislav Pesic, entrenador del Barcelona, que només s'han enfrontat en dos partits de la Lliga Endesa, en el curs 2010-11, que van acabar amb triomfs del Valencia Basket, que aleshores dirigia Pesic. Parlant de finals de Copa, Laso té ple de victòries, cinc de cinc, una fita que intentarà prorrogar aquesta tarda.

També s'ha de ressaltar que el pivot croat del conjunt blaugrana, Ante Tomic, és l'únic jugador d'aquesta final que ha militat en tots dos equips i que, a més, sap el que és guanyar la competició amb els dos conjunts.

També aquesta Copa del Rei ha suposat la tornada a Gran Canària de Jaycee Carroll i Walter "Edy" Tavares, dos jugadors molt estimats pels aficionats locals, ja que van vestir la samarreta del "Granca" en els seus primers anys a la Lliga Endesa de bàsquet.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut