Barça

El FC Barcelona haurà de pagar 47 milions d'euros per desfer la venda dels terrenys de Can Rigalt

Una sentència del Tribunal Arbitral obliga a desfer la venda dels terrenys de Can Rigalt a una societat immobiliària, l'any 2005. El Barça recupera els terrenys, però haurà de pagar 47 milions d'euros.

Actualitzat

El FC Barcelona han rebut un laude arbitral que l'obliga a desfer la venda de l'any 2005 de 10.000 metres quadrats de les 25 hectàrees dels terrenys de Can Rigalt, ubicats a l'extrem nord del municipi de L'Hospitalet de Llobregat, a la societat mercantil "Inmobiliaria Mar". Com a resultat d'aquesta sentència, el FC Barcelona recuperarà la propietat d'aquests terrenys però haurà de tornar els diners que va rebre el seu dia en l'operació, 35,4 milions d'euros, més els interessos generats que fan pujar el total fins a 47 milions d'euros.

El Tribunal Arbitral del cas ha entès que no s'han complert els requisits pactats en el contracte del 2005, i per això ha ordenat l'anul·lació de l'operació. Els serveis jurídics i l'àrea financera del club estudien les conseqüències d'un laude que obligaria a descomptar de l'exercici del 2005 els beneficis de 28,6 milions que va generar la venda i modificar, per tant, el superàvit final de 35,2 milions abans d'impostos.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut