Martens ha fet un doblet contra l'Espanyol (@FCBfemeni)

El FC Barcelona guanya el derbi contra l'Espanyol i assalta el liderat a la Lliga (4-0)

Mapi León, Lieke Martens (2) i Toni Duggan han fet els gols de les blaugranes, que han dominat el matx

El FC Barcelona afrontava el derbi contra l'Espanyol amb la necessitat de guanyar per empatar a la classificació amb el líder, l'Atlètic de Madrid. Les blaugranes han fet la feina i han golejat les periques. Mapi León ha marcat ben d'hora, Martens ha rubricat abans del descans i encara han arribat dues dianes més de Duggan i Martens a la segona (4-0).

El conjunt blaugrana ha obert la llauna ben d'hora, en el minut 8 de partit, gràcies a una jugada assajada que comença Andonova Natasa, que serveix una falta lateral, al primer pal, i que Mapi León caça per fer el primer gol del FC Barcelona (1-0). Lieke Martens ha rubricat el marcador tres minuts abans del descans, amb un golàs (2-0). La blaugrana ha aprofitat un servei de banda de Melanie Serrano per fer un potent xut des de fora de l'àrea que ha superat la portera rival.

Toni Duggan ha sentenciat el matx a la segona part amb el tercer gol, en el minut 71. La jugadora del Liverpool fa una paret amb Vicky i enganya la portera de l'Espanyol Mariajo (3-0). Martens, de nou, ha trencat el partit amb el quart. La jugadora rep d'Alexia Putelles, es queda sola i marca a plaer el quart (83').

Amb aquesta victòria, el FC Barcelona supera l'Atlètic Féminas i se situa líder de la Lliga, empatat a punts amb el conjunt madrileny.