El Barça, aixecant la Copa Catalunya (@FCBfemeni)
Futbol femení

El FC Barcelona femení més ambiciós, a punt per començar la Lliga Iberdrola 2017/18

El conjunt blaugrana aspira al títol, mentre que l'Espanyol no vol patir com la temporada passada

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte 2 de setembre començarà la Lliga Iberdrola 2017/18. La màxima categoria del futbol femení alçarà el teló amb un FC Barcelona molt renovat i ambiciós. El club blaugrana s'ha reforçat amb diverses jugadores de molt nivell, d'entre les quals l'holandesa Lieke Martens aixeca una gran expectació després de ser nomenada MVP de l'Eurocopa i millor jugadora de l'any per la UEFA.

Amb altres incorporacions com Elise Bussaglia, Natasa Andonova, Toni Duggan, Fabiana i "Mapi" León (procedent de les vigents campiones, l'Atlètic), el Barça ha format un conjunt que, entrenat per Fran Sánchez al lloc de Xavi Llorens, té com a objectiu el títol.

L'altre equip català del campionat és l'Espanyol, que la temporada passada va patir en excés per a assegurar-se la permanència. Les blanc-i-blaves han ofert una bona imatge durant la pretemporada, perdent un únic partit davant el Barça (3-0) a la final de la Copa Catalunya.

Així doncs, ja està tot a punt per a inaugurar una nova temporada. L'estrena de l'Espanyol arribarà abans, el dissabte a les 16:00 a casa davant el Betis. El torn del Barça arribarà el diumenge a les 19:00, quan tancarà la jornada al camp del Saragossa.

 

Anar al contingut