Els maldecaps judicials amb els contractes de Neymar continuen (REUTERS)
Barça

El FC Barcelona creu que la nova querella hauria d'anar dirigida contra el Santos

Enèsim capítol sobre les presumptes irregularitats en el contracte de Neymar amb el Barça. Nova querella i nova resposta del FC Barcelona, "les reclamacions de DIS s'han de resoldre amb el Santos"

Actualitzat

I el serial judicial dels contractes de Neymar amb el Barça continua. Després que el jutge hagi acceptat a tràmit la querella del fons d'inversió brasiler DIS per un presumpte delicte de corrupció, la resposta del FC Barcelona no s'ha fet esperar.

En un comunicat oficial, el club anuncia que, d'una banda, el mateix jutjat ja va informar a DIS, els denunciants, que les reclamacions les havien de fer al Santos FC, el club d'on provenia Neymar Jr, i no pas al FC Barcelona.

Sobre els contractes simulats, el club al·lega que són contractes totalment reals, un pel partit del trofeu Joan Gamper contra el mateix Santos FC i l'altre sobre una opció de compra de tres jugadors del club brasiler que al final no es va materialitzar.

Per últim, el Barça no veu que hi hagi corrupció pel fet d'haver signat un contracte amb el representant de Neymar Jr, el seu pare, on es comprometia a fitxar pel Barça, tal com va acabar passant. Per molt d'acord que es posessin totes les parts que tenien una part del pastís dels drets de Neymar, el brasiler seguia tenint l'última paraula a l'hora de decidir el seu futur.

El FC Barcelona es mostra convençut que tot està en ordre i ofereix la seva total col·laboració per resoldre el cas Neymar al més aviat possible.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut