Handbol

El FC Barcelona Cifec inicia una exhaustiva pretemporada

El FC Barcelona Cifec inicia a la capital catalana els entrenaments de la pretemporada 2006-2007, que es prolongaran fins a la disputa del primer torneig de la nova campanya, la Lliga dels Pirineus, que tindrà lloc a Nimes (França) el 29 i 30 d'agost. Durant aquest període, l'equip de Xesco Espar jugarà quatre partits amistosos, el primer d'ells davant el THW Kiel alemany. L'entrenador blaugrana ha convocat tota la plantilla, inclòs el porter Dejan Peric, la situació contractual del qual segueix negociant-se, així com els tres nous fitxatges: el porter Venio Losert i els laterals Nenad Perunicic i Jonas Larholm.

Actualitzat

També estan convocats tres joves jugadors júniors: Jorge Maqueda (primera línia), Adrià Figueras (pivot) i Gonzalo Caracuel (extrem). La pretemporada s'iniciarà demà amb les revisions mèdiques (8.00 hores) per passar després a una doble sessió matinal de carrera i una altra de pesos a la tarda. Dimecres, dijous i divendres la plantilla seguirà fent dobles sessions d'entrenaments de matí i tarda.

Dissabte serà dia descans i diumenge, dia 6, la plantilla es concentrarà a la localitat andorrana d'Ordino, on seguirà amb les dobles sessions d'entrenament. L'11 d'agost finalitzarà l'activitat als Pirineus per retornar a Barcelona, on l'equip tindrà dos dies de descans abans de reprendre les sessions preparatòries al Palau Blaugrana.

El 19 d'agost la plantilla es desplaçarà a Kiel (Alemanya) per jugar davant l'equip amfitrió l'endemà, en el que serà el debut de l'exblaugrana Lars Krogh Jeppesen amb el campió alemany, i des d'allà es traslladarà a Dinamarca, on ja va realitzar la pretemporada l'any passat. L'estada a la ciutat danesa s'allargarà fins al dia 26 i els blaugrana disputaran tres partits amistosos, davant l'Aarhus GF i dos rivals encara per determinar.

El 27 d'agost serà jornada de descans, el 28 hi haurà sessió d'entrenament al Palau Blaugrana i el dia 29 l'equip viatjarà a la localitat francesa de Nimes, on afrontarà el primer torneig oficial de la temporada: la Lliga dels Pirineus, en què l'equip d'Espar defensarà el títol de campió. El torneig se celebrarà els dies 29 i 30 d'agost, i el Barcelona s'enfrontarà en la semifinal al Paris Handball i, en cas de victòria, jugarà la final davant el vencedor de l'altra semifinal entre el Fraikin Granollers i el Nimes.

El dia 31 hi ha prevista una nova sessió d'entrenament al Palau Blaugrana i el 2 setembre -una setmana abans de l'inici de la Lliga- el campió de Lliga s'enfrontarà en la final de la Supercopa Allianz Asobal al BM Valladolid, campió de la Copa del Rei, a Pontevedra. Un veritable repte per als d'Espar, ja que és un títol que no aconsegueixen des de l'any 2003.

Anar al contingut