Barça

El FC Barcelona anuncia el fitxatge de Denis Suárez per a les pròximes quatre temporades amb opció a una cinquena

Suárez es converteix en el primer fitxatge de l'equip aquesta temporada. El FC Barcelona pagarà pel migcampista 3.250.000 euros al Vila-real, tot i que el Manchester City en pot arribar a percebre 8 milions més.

Actualitzat

El FC Barcelona ha decidit executar la clàusula de recompra del jugador Denis Suárez, fins ara futbolista del Vila-real CF, per incorporar-lo a l'equip les quatre pròximes temporades, amb opció d'una cinquena, en funció dels partits disputats la quarta temporada. El FC Barcelona ha abonat 3.250.000 euros pel dret de recompra del jugador i la clàusula de rescissió del contracte del jugador s'ha xifrat en 50 milions d'euros. Denis Suárez passarà aquest dimarts el reconeixement mèdic i dimecres signarà el contracte i es farà la presentació oficial.

El fitxatge de Denis Suárez, però, té un sobrecost afegit. Va arribar al Barça B provinent del Manchester City, i en el contracte original una clàusula establia que el club barcelonista havia de pagar a l'anglès 800.000 cada 10 partits disputats amb el primer equip, fins a un màxim de 100 partits. Aquesta clàusula continua vigent, el que pot portar a que la incorporació de Suárez costi 8 milions més d'euros del que s'havia comunicat inicialment.

La trajectòria de Denis Suárez dins i fora del Barça

Denis Suárez tornarà a vestir els colors del FC Barcelona després de fer-ho la temporada 2013-14 al Barça B. Suárez té 22 anys i arriba al FC Barcelona per reforçar el mig del camp. D'aquesta manera, Suárez es converteix en el primer fitxatge d'aquesta temporada.

El migcampista torna al club després de dues temporades en què ha jugat al Sevilla i al Vila-real. Els seus números al Barça B (36 partits, 7 gols i 11 assistències) van fer que el conjunt andalús hi mostrés interès i això va servir perquè el jugador gallec creixés futbolísticament i acabés la temporada conquerint la Lliga Europa amb el Sevilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut