Futbol sala

El FC Barcelona aixeca la Supercopa d'Espanya, el primer títol de la temporada (4-3)

El Barça ha patit l'últim minut, però s'ha acabat embutxacant el primer títol de la temporada

El FC Barcelona s'ha embutxacat la Supercopa d'Espanya de futbol sala i ha aixecat així el primer títol de la temporada. Els blaugrana s'han imposat a ElPozo Múrcia per 4-3 en la tercera final entre tots dos equips des de començament d'any.

El Barça ha inaugurat el marcador ben aviat. Passava poc més d'un minut quan Joselito, assistit per Lozano i després d'una jugada d'estratègia, ha obert el marcador (1-0). Marcenio ha fet el segon del Barça, que veia com, en un tres i no res, l'equip començava a agafar un optimista avantatge (2-0, minut 5). El tercer del Barça ha arribat amb un golàs d'Esquerdinha (3-0, minut 13), però ElPozo ha aconseguit retallar la distància abans de passar pel vestidor gràcies a un gol en pròpia porta de Matteus (3-1). La mala sort ha acompanyat Esquerdinha, que ha hagut d'abdonar la pista lesionat a la primera part.

Aicardo ha inaugurat la segona part amb un nou gol blaugrana, que feia l'escletxa entre tots dos equips més gran (4-1) i acostava la Supercopa a terres catalanes. Pol Pacheco no ha donat el partit per perdut i ha decidit posar-hi misteri amb un gol en el minut 33 (4-2). Quan semblava que la Supercopa marxava cap a Barcelona, el conjunt de Múrcia ha deixat tota l'afició blaugrana amb l'ai al cor quan Andrés Alcántara, "Andresito", ha fet el 4-3 a falta d'un minut per al final.

ElPozo no ha tingut temps de forçar la pròrroga i el Barça s'ha embutxacat el primer títol de la temporada, la Supercopa d'Espanya.