Hoquei patins

El FC Barcelona acaba amb el nou somni europeu del Reus Deportiu (2-4)

El Porto s'enfrontarà als blaugranes en la final europea després d'eliminar l'Sporting en la primera semifinal. La final es podrà veure aquest diumenge en directe per Esport3 a partir de la una del migdia

Imma PedemonteActualitzat

El vigent campió d'Europa, el Reus Deportiu, sortia a la recerca del seu novè trofeu, però s'ha trobat, d'entrada, amb un gol, als dos minuts, del blaugrana Pau Bargalló. La resposta reusenca ha estat gairebé immediata, perquè Raül Marín ha igualat el marcador un minut més tard, i a partir d'aquí, els porters Càndid Ballart i Aitor Egurrola han hagut de fer bones intervencions, però ha estat sobretot el Barça qui més ha pressionat durant aquesta primera meitat, intentant aprofitar les imprecisions dels reusencs, avui de blanc. I ho han aconseguit. En dos minuts llargs, poc abans del descans, el Barça ha marcat tres gols i s'ha posat 1-4.

Primer, Xavi Barroso, de penal; després, Lucas Ordóñez, a la mitja volta, i, gairebé immediatament, Pablo Álvarez, que ha recuperat una bola darrere la porteria de Ballart, han deixat estabornit el Reus Deportiu, que ha pagat molt cares les pèrdues de pilota.

A la represa, reacció dels reusencs, que en el minut 9 han retallat diferències. Raül Marín ha sorprès Aitor Egurrola amb un xut molt potent que ha entrat per l'escaire. Però la revifada ha acabat aquí. Una falta directa desaprofitada per Àlex Rodríguez i un atac constant sense èxit han deixat el Reus sense poder arribar a la final un any després de guanyar-la.

El club amfitrió, el Porto, serà el rival a batre per al Barça després que ha superat l'Sporting de Lisboa per 5-2. La final es podrà veure aquest diumenge en directe per Esport3 a partir de la una del migdia.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut