El dramàtic moment en què el pare de Nadal li demana que es retiri de Wimbledon
Sebastià Nadal dient-li al seu fill que abandonés el partit
Wimbledon

El dramàtic moment en què el pare de Nadal li demana que es retiri de Wimbledon

Ha estat la imatge del partit. El balear tenia problemes físics i el seu progenitor li ha demanat que abandonés. Nadal ha continuat jugant i s'ha endut un partit èpic

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal ha estat protagonista d'unes estremidores imatges en el duel de quarts de final de Wimbledon 2022. Al tram final del segon set del seu enfrontament contra Taylor Fritz, se l'ha pogut veure visiblement lesionat als abdominals.

No és la primera vegada que Nadal passa per una situació similar. El que no és tan habitual és veure els membres del seu equip demanant-li clarament que abandoni el partit. La seva germana, Maria Isabel, i especialment el seu pare, Sebastià, l'han vist patir i li han fet indicacions perquè es retirés definitivament. Nadal se n'ha anat al vestidor per ser atès pel fisioterapeuta.

El patiment del pare de Nadal, contrariat pel dolor del seu fill, ha estat la imatge del partit. El balear estava obligat a donar el millor de si mateix per remuntar el partit i el seu pare no ho veia factible; per això gesticulava perquè es retirés i no forcés la màquina.

Però Nadal no seria Nadal sense sacrifici, obstinació i constància: el tenista ha continuat jugant, un partit èpic de més de quatre hores, que ha acabat guanyant en cinc sets.

"Pensava que no podria acabar"

En acabar el partit, Rafa Nadal ha parlat dels problemes físics que ha tingut durant el duel. Encara a la pista general i amb tota l'afició rendida al manacorí, Nadal ha explicat que en molts moments ha pensat en la retirada.

"He hagut de trobar una manera diferent de servir i en molts moments he pensat que no podria acabar el partit. Però aquesta pista et dona una energia... és diferent."

"Ha estat una tarda molt complicada. Taylor és un gran rival. Sincerament, gaudeixo molt jugant aquests partits davant d'un públic com aquest. No puc agrair-ho prou."

 
ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut