Barça

El Dr. Cugat decidirà dimecres si Gerard Piqué s'opera

Un dels factors que també s'ha de tenir en compte és l'edat del jugador -al febrer farà 34 anys-, ja que "no és el mateix algú amb 18 anys que amb l'edat de Gerard"

Laura BruguésActualitzat

Dimecres, Gerard Piqué es visitarà amb el doctor Ramon Cugat, que aquest dilluns l'han presentat com a nou membre de la precandidatura de Víctor Font. La idea és veure què s'ha de fer. Si passa per quiròfan o no. En el cas que fos així, Piqué es perdria tota la temporada.

"Quan ho veiem amb el doctor Til que porta el primer equip, prendrem la decisió. Es tracta que el genoll estigui el més estable possible. Quan hi ha oportunitat ortopèdica, als futbolistes els agrada escollir la no traumàtica. Valorarem això. El metge proposa, però qui mana és sempre el futbolista", ha explicat el doctor Cugat.

En aquest sentit, el doctor Cugat ha explicat que primer cal fer-li un diagnòstic per després veure quin tractament es pot fer. Un dels factors que també s'ha de tenir en compte és l'edat del jugador -al febrer farà 34 anys-, ja que "no és el mateix algú amb 18 anys que amb l'edat de Gerard".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut