Bartra es podrà acomiadar de l'afició del Borussia Dortmund (@MarcBartra)
Futbol

El Dortmund organitza un comiat oficial a Marc Bartra

Marc Bartra es podrà acomiadar de l'afició del Borussia Dortmund. El defensa català, que va fitxar pel conjunt alemany l'estiu del 2016, va ser l'únic ferit en l'atemptat que va patir l'autocar de l'equip el passat mes d'abril.

Actualitzat

El Borussia Dortmund ha preparat un comiat oficial per a Marc Bartra. El defensa català, ara jugador del Betis, podrà dir adeu a la seva antiga afició en un acte que tindrà lloc en el partit de la Lliga Europa que aquest dijous enfrontarà el Dortmund amb el Salzburg.

Bartra s'ha mostrat molt content per poder-se acomiadar dels seguidors alemanys. Així ho ha manifestat en un comunicat que ha emès el club.

"Hem viscut plegats molts moments i hem superat moltes situacions. Per això penso que dijous serà, una altra vegada, un moment molt emotiu, i me n'alegro."

Bartra, que va fitxar pel Borussia Dortmund l'estiu del 2016, va ser l'únic jugador ferit el passat mes d'abril, quan va explotar una bomba al pas de l'autocar de l'equip abans d'un partit de la Champions. El futbolista va haver de ser operat d'una mà.

Amb el Dortmund va jugar 51 partits i va guanyar la Copa d'Alemanya del 2017 en una final disputada contra l'Eintracht Frankfurt (2-1). A finals del passat mes de gener, va fitxar pel Betis fins al mes de juny del 2023.
 

Anar al contingut