Alcácer ha obert el marcador en el partit contra el Bayer (EFE)

El Dortmund goleja el Leverkusen (4-0) i ja pensa en el partit de Champions contra el Barça

Amb un gol de Paco Alcácer, dos de Marco Reus i un de Raphael Guerreiro, el Dortmund ha aconseguit una victòria que necessitava urgentment a la Bundesliga

El Borussia Dortmund ha golejat aquest dissabte per 4-0 al Bayer Leverkusen i podrà afrontar amb bones sensacions el duel de dimarts que ve a la Lliga de Campions contra el Barcelona.

Amb un gol de Paco Alcácer, dos de Marco Reus i un Raphael Guerreiro, el Dortmund ha aconseguit una victòria que necessitava urgentment a la Bundesliga després d'haver caigut en la jornada anterior davant el modest Union Berlin.

El Leverkusen ha començat dominant el partit, però sense protagonitzar cap arribada digna de menció. El primer gol, de Paco Alcácer, ha arribat en el minut 28, després d'un centre de Achraf Hakimi des de la dreta (1-0). A la segona part han arribat els tres restants del Dortmund: Reus ha fet el 2-0 en el 50, Guerreiro el 3-0 en el 83 i Marco Reus, de nou, ha arrodonit el resultat en el minut 90 (4-0).

Paco Alcácer ha marcat en els set partits que ha jugat aquesta temporada entre el Borussia Dortmund i la selecció espanyola, amb nou dianes.