Bàsquet

El DKV Joventut vol refermar-se a la quarta posició amb una victòria davant el CB Granada

El DKV Joventut rep aquest diumenge a Badalona el penúltim classificat, el CB Granada, amb l'objectiu de sumar per segona vegada aquesta temporada quatre victòries consecutives i refermar-se a la quarta posició de la classificació. El vuitè triomf de la temporada, a més, permetria a l'equip de "Pepu" Hernández arribar al derbi català de la següent jornada, contra el Regal Barcelona, empatat en la classificació amb l'etern rival, sempre que els blaugranes també guanyin diumenge a la tarda a la pista del Blancos de Rueda Valladolid.

Actualitzat
La plantilla verd-i-negra està al complet per rebre el conjunt de Trifon Poch, on destaca la presència de l'exverd-i-negre Coby Karl, que va vestir la samarreta del DKV Joventut fa dues temporades. Els badalonins segueixen en la seva línia ascendent després de vèncer en l'última jornada el Lagun Aro (75-73) en l'Olímpic amb una cistella de Carl English a 2,7 segons del final del partit. Només el Reial Madrid ha guanyat a Badalona aquesta temporada.

Malgrat la mala classificació de l'equip de Trifon Poch, els verd-i-negres no han de refiar-se d'un equip que en cinc de les seves vuit derrotes ha perdut per quatre o menys punts de diferència. Els granadins ja van guanyar la temporada passada al Palau Olímpic (76-86) en un partit en el qual van destacar Nicolas Gianella, absent per lesió, i l'islandès Jon Stefansson. En el còmput global entre tots dos equips, el DKV Joventut ha guanyat en 8 dels 11 enfrontaments anteriors.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut