Albert Sàbat, pressionat per Laprovittola en una imatge recent (EFE)

El Divina Seguros Joventut encaixa una cruel i polèmica derrota contra l'Obradoiro (62-63)

Els verd-i-negres han encaixat la dotzena derrota consecutiva i es mantindran una jornada més com a cuers de la classificació en un final polèmic

Xevi BardoletActualitzat

El Divina Seguros Joventut ha encaixat una cruel i polèmica derrota contra l'Obradoiro per 62 a 63 i es mantindrà una jornada més com a cuer de la Lliga Endesa de bàsquet.

Els 600 partits en l'ACB de Sergi Vidal han arribat en el moment més delicat del club on es va formar. I la llosa de les 11 derrotes seguides del Divina Seguros Joventut s'ha notat, en la primera part. L'esforç defensiu ha estat màxim, però l'Obradoiro de Moncho Fernández sap jugar amb paciència i amb la precipitació del rival. L'atac verd-i-negre era extrema ansietat.

Preocupant 26 a 37 al descans i més 14 d'Obradoiro en l'arrencada del tercer periode. Però els de Carles Duran han seguit picant molta pedra, esperant els bons percentatges. Per fi han caigut els triples. I això ha donat encara més energia per a la defensa. Els gallecs només ha anotat 10 punts en l'últim quart.

I el Joventut ha aconseguit amb empat a 62, tenir l'última possessió. Enorme premi. Però ha passat el pitjor. Falla Laprovittola i quan Jerome Jordan captura el rebot i anota sobre la botzina els àrbitres xiulen una inexistent falta en atac. Tot plegat molt dolorós. Un excapità de la Penya, Nacho Llovet, ha acabat de condemar els locals anotant un dels dos tirs lliures.