El Divina Seguros Joventut cau a domicili davant el cuer, el Delteco Guipúscoa (89-86)

Dani Pérez, del Delteco, s'ha convertit en un corcó pel conjunt de Badalona, anotant 27 punts; per la Penya, el millor Laprovittola, que n'ha fet un més, 28

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Delteco Guipúscoa defensava a casa la permanència davant d'un Divina Seguros Joventut amb ganes de continuar en zona de play-off. Un partit molt trabat de la Penya que ha perdut infinitat de pilotes i que ha acabat caient a domicili davant el cuer.

Els primers deu minuts han estat molt igualats, un estira i arronsa que ha acabat amb un 23-22 en l'electrònic. Ja en el segon quart, el conjunt local ha començat a marcar les diferències, conscients de la necessitat de guanyar el matx per a començar a sortir de la zona de descens. El conjunt basc ha arribat a la mitja part amb una bona renda, de nou punts (49-40) davant d'un Divina que no acabava de sentir-se bé sobre la pista. Dani Pérez ha marcat la diferència per part del conjunt donostiarra (amb 17 punts al descans); per la Penya Marko Todorovic ha estat el màxim anotador, amb 10 punts i 13 de valoració, seguit de Nico Laprovittola amb 9 de valoració, 8 punts i 6 assistències.

Les dues pilotes que ha perdut la Penya tot just començar el tercer quart han donat al Delteco la màxima renda del partit (53-40). Un mal començament pels de Carles Duran que han estat víctimes de la pressió. La Penya ha lluitat per a retallar distàncies, ho ha anat fent durant tot el tercer quart (63-60), però ha estat incapaç d'aguantar i ha acabat vuit punts per sota (68-60).

Els de Badalona ha remuntat en l'últim quart, posant-se a només un punt a 1 minut pel final (83-82). La victòria verd-i-negra semblava possible. Però els de Carles Durant han topat amb Dani Pérez, que ha liderat el seu equip de principi a fi i amb un triple ha posat el 85-82. Todorovic ha tornat a rebaixar la renda (85-84) però el Delteco li ha tornat la jugada (87-84), donant a la Penya només 22 segons per a reinventar-se.

El Divina Seguros no ho pogut aprofitar i tot i intentar forçar la pròrroga amb un triple sobre la botzina de Laprovittola, ha marxat de la pista Donostiarra amb una derrota (89-86).