Bàsquet

El Divina Seguros Joventut afronta la Copa del Rei amb la moral pels núvols

L'equip verd-i-negre arriba a la Copa en un bon moment de joc i confiat en les seves possibilitats

Actualitzat

Dijous comença la Copa del Rei de bàsquet, es juga a Madrid i hi haurà dos representants catalans. En quarts de final, el Barça s'enfrontarà al València en la jornada inaugural, mentre que el Divina Seguros Joventut no debutarà fins divendres, contra el Baskonia.

L'equip verd-i-negre ha fet aquest migdia el tradicional "media day", l'atenció als mitjans de comunicació de cara a aquest torneig. La moral està pels núvols. La Penya passa per un gran moment de joc, després de guanyar el Saragossa i situar-se en la setena posició, amb 12 victòries, a la Lliga Endesa. L'únic maldecap és la lesió de Shawn Dawson, que no podrà jugar la Copa.

"La Copa no és un premi per a nosaltres. Tenim ganes de fer-ho bé i divendres, si fem bé les coses, tenim opcions de guanyar el partit", ha dit Carles Durán, tècnic de l'equip verd-i-negre. "Intentarem que sigui un partit igualat. A la Lliga ja va ser així -recorda Albert Ventura, parlant del Baskonia-. Crec que si fem un partit seriós i ben concentrats podem tenir les nostres opcions". "No volem anar de víctimes. Volem anar allà, competir i intentar guanyar", rebla Marko Todorovic.  

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut