La Penya s'ha imposat sobre la botzina al València Basket en el Trofeu Ciutat de València (@Penya1930)

El Divina Joventut tomba el València Basket en el partit amistós de pretemporada (76-78)

Els verd-i-negres han anat al davant en el marcador al llarg de tot el partit, però, en el desenllaç, els valencians han arribat posar-se al davant

El Divina Seguros Joventut continua transmetent bones sensacions a la pretemporada. Aquest diumenge, els verd-i-negres s'han imposat a la Fonteta en el partit amistós del Trofeu Ciutat de València que han disputat contra el València Basket.

Els badalonins han saltat a la pista amb la determinació d'emportar-se el triomf cap a casa i ja només al primer quart han descarregat una tempesta de triples, set, que els ha donat avantatge de bon començament, 20-28 al final del primer quart. En el segon temps, el conjunt català ha mantingut el ritme de la mà d'un inspirat Dakota Mathias, que ha anotat des de la línia de tres els tres llançaments que ha fet. 30-43, al descans.

A la represa ha continuat el bon joc de la Penya. Connor Morgan s'ha apuntat als triples i també ha mostrat grans dosis de complicitat amb Nico Laprovittola i deixant detalls de qualitat. 47-57 al final del tercer quart. En el darrer període, el València ha tirat d'orgull de defensar el trofeu de la seva ciutat i s'han arribat a posar al davant en el marcador, 74-73, a menys d'un minut del final. En el desenllaç, Xabi López-Arostegui ha desencallat el 76-76 amb una cistella sobre la botzina que donat el triomf als verd-i-negres (76-78)