El conjunt local ha remuntat més de 19 punts contra la Penya (@BFuenlabrada)

El Divina Joventut perd contra el Fuenlabrada un partit que anava guanyant de 19 punts (83-78)

El conjunt de Diego Ocampo ha arribat a guanyar de 19 punts en el tercer quart. Al Fuenlabrada, molt lluitador, li ha costat, però ha aconseguit capgirar el marcador i emportar-se el partit en l'últim minut

El Divina Seguros Joventut tenia una cita complicada davant del Fuenlabrada, el quart classificat de la Lliga Endesa. En el tercer quart semblava que els de Badalona tenien serioses opcions de guanyar el partit, però un Fuenlabrada molt lluitador ha anat guanyant terreny de mica en mica per acabar sumant una nova victòria.

La Penya ha dominat el primer quart, liderats per Jerome Jordan, que ha fet que el conjunt verd-i-negre anés la major part del temps al davant en el marcador (16-23). En el segon quart, el conjunt de Diego O'campo ha continuat marxant en el marcador fins arribar a tenir una renda d'11 punts (23-34). El Fuenlabrada, però, liderat per Popovic, que ha encadenat dos triples consecutius, ha tornat a posar el seu equip dins del partit (33-38). Wayns i Vidal han assumit la responsabilitat per tornar a recuperar l'avantatge abans del descans (33-45).

A la represa, la Penya ha arribat a guanyar de 19 punts (35-54) un Fuenlabrada amb poca reacció. Els verd-i-negres, però, s'han refiat i han començat a perdre pistonada per arribar a l'últim quart amb només cinc punts d'avantatge (54-59). Això, juntament amb els punts de Popovic (que en portava 19 en aquest quart) i una molt bona defensa, ha fet recular la Penya per tornar a entrar en el partit.

L'últim quart ha decidit el partit a favor del Fuenlabrada. La Penya ha aguantat els primers minuts gràcies també a una bona actuació de Wayns, que anava ampliant els seus números. Però la goma ha tornat a funcionar i el conjunt local s'ha posat només un punt per sota (68-69) a 4 minuts per acabar el matx. Al Fuenlabrada li ha costat moltíssim acostar-se a la Penya i ho ha aconseguit amb el 70-69, i ha tornat a deixar el partit obert. Eyenga ha estat clau en aquests minuts de recuperació, en un partit que s'ha acabat emportant el conjunt local.

Popovic, amb 22 punts, ha estat el màxim anotador del partit i Wayns, amb 15, el màxim de la Penya.