Victòria vital de la Penya davant el Bilbao (@Penya1930)

El Divina Joventut fa el millor partit de la temporada contra el Bilbao i li guanya l'average de més de 25 punts (84-56)

La Penya s'apunta la tercera victòria en els últims quatre partits contra un rival directe a la part baixa de la taula. A més, els de Badalona han aconseguit el que semblava impossible, guanyar l'average de 25 punts que tenien en contra

Partit a vida o mort del Divina Seguros Joventut a casa contra el Bilbao. Els verd-i-negres s'han apuntat una victòria importantíssima per continuar tenint esperances de quedar-se a la lliga ACB (84-56).

El primer quart del Bilbao ha estat per oblidar. La Penya s'ha posat ben aviat al davant en el marcador per arribar al 14-2 quan s'havien esgotat 9 minuts del primer temps. El conjunt basc només havia encistellat 1 de 12 tirs de camp. Al final del primer quart, 14-4, amb dos equips molt nerviosos sobre la pista, amb poc encert de cara a la cistella i conscients del que estava en joc en aquest partit, sobretot per als verd-i-negres. El guió del segon quart ha estat molt similar. El Retabet, tot i que no està en el seu millor moment, ha aguantat davant d'una Penya que tampoc no ha destacat. Al descans, 37-24 en un partit força fluix per part dels dos conjunts.

A la represa el Bilbao ha començat a despertar i a retallar distàncies en el marcador davant d'una Penya que ha començat fent figa. Els de Carles Duran, però, conscients de la necessitat de la victòria, han aguantat l'embranzida fent més gran la distància en el marcador i s'han posat a més 24 (55-33), amb un parcial de 16-0. QUan faltaven 35 segons per al final la Penya ha aconseguit empatar l'average del partit d'anada amb el 61-36.

En l'últim quart la Penya no ha perdut embranzida i ha mirat de superar l'average perdut (de 25 punts) en el partit d'anada. (66-41, 70-45...) ho ha tingut a tocar en molts moments de l'últim quart i ha lluitat fermament per aconseguir el difícil repte (84-56). El que semblava gairebé impossible ha acabat sent realitat i la Penya ha acabat guanyant el partit de 28 punts.

Laprovittola ha fet el partit de la seva vida. 22 punts, 3 rebots, 10 assistències i 31 de valoració. Ha estat un jugador clau per a la victòria de la Penya contra el Retabet Bilbao.