Bàsquet

El Divina Joventut derrota l'Estrella Roja (78-90) a l'Eurolliga júnior

Victòria del júnior de la Penya en la primera jornada de la fase final del torneig júnior de l'Eurolliga

Actualitzat

Un any més i coincidint amb la Final Four de l'Eurolliga, es disputa la fase final Júnior. Un torneig entre els vuit millors equips europeus de la categoria i que serveix per coronar el campió d'Europa. I el Divina Joventut, com a campió del Torneig Júnior de l'Hospitalet, n'és un dels participants.

En la Fase Final de Belgrad, els verd-i-negres han quedat enquadrats al grup B i han debutat amb una victòria contra l'equip amfitrió de l'Estrella Roja (78-90).  Els de Dani Miret i Javi Aparicio, després d'una primera part molt igualada, han sentenciat a la segona part gràcies a l'encert en triples de Zagars i Cuevas.

Una victòria molt important davant el teòric rival més fort del grup i que els pot permetre ser primers de grup i jugar la final de la competició.

Ara, divendres, a la mateixa hora i també en directe per Esport3, el Divina Joventut s'enfrontarà amb l'acadèmia de bàsquet Stella Azurra de Roma. I dissabte, també a les 3 de la tarda i en directe per Esport3, la Penya tancarà la lligueta contra el Bayern de Munic.

Si el júnior del Joventut aconseguís acabar primer del grup, diumenge, a partir de les 10 del matí, disputaria la gran final contra el campió del grup A. Esport3 hi serà en cas que els verd-i-negres es classifiquin.

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut