Futbol

El distanciament entre Dunga i Ronaldinho pot beneficiar el Barça en el tram final de la Lliga

Després del parèntesi d'aquest cap de setmana, dissabte que ve es reprèn la Lliga de les Estrelles, i, en els onze partits que falten per acabar el campionat, el Barça intentarà mantenir el liderat per sumar el tercer títol consecutiu. Un dels que més hi pot contribuir és Ronaldinho, que sembla que està cridat a tenir més protagonisme com a blaugrana que com a jugador de la selecció del Brasil. El distanciament entre el crac del Barça i Dunga sembla evident després que el seleccionador li prengués el "10" en benefici de Kaká en l'amistós davant Xile.

Actualitzat
La qüestió no és si el Brasil guanyarà la pròxima Copa Amèrica, sinó si Ronaldinho pot no anar-hi, tal com desitja el Barça. De moment, desaire de Dunga a Ronaldinho. Ahir li va prendre el número "10", el mític "10" reservat a la figura de l'equip, i el va donar a l'habitual portador del "8", el milanista Kaká. Amb el "7" a l'esquena i degradat públicament, la resposta de Ronaldinho van ser dos gols celebrats amb massa alegria per tractar-se d'un simple amistós.

Més enllà de si les diferències entre Dunga i Ronaldinho poden o no beneficiar el Barça, en acabar el partit, el brasiler només va voler parlar del Barça i dels onze partits que li queden de Lliga. Un calendari teòricament assequible, contra cinc equips lluitant per no baixar, i amb els aspirants a Europa, Saragossa i Atlètic de Madrid, com a rivals de més renom. Rijkaard, a més, té la plantilla completa, ja que fins i tot Deco, operat del dit, podria estar a punt de cara al Barça-Dépor de diumenge que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut