Barça

El disseny de la samarreta del Barça per a la temporada que ve genera un enorme rebuig entre l'afició

La junta directiva del Barça i la firma esportiva Nike ja haurien tancat un acord sobre l'equipació que el club blaugrana portarà a partir de la temporada que ve. Segons ha avançat aquest divendres el diari "Sport", l'uniforme del Barça per al curs 2012-2013 perdrà les tradicionals ratlles blaves i grana i presentarà un degradat total, amb la zona central de color vermell, i unes franges ataronjades a la zona del coll i als extrems de les mànigues. El nou i revolucionari disseny ha provocat un enorme rebuig entre l'afició a les xarxes socials, tot i que tant el Barça com Nike s'han afanyat a afirmar que el disseny no serà oficial fins que no es faci públic.

Actualitzat
Colors difuminats per a la primera samarreta i el retorn del taronja per a la segona. Així serà la nova equipació del F.C. Barcelona per a la temporada 2012-2013, segons ha avançat aquest divendres el diari "Sport" en la seva edició impresa i digital.

Segons aquesta informació, la Junta directiva ja ha aprovat el nou disseny de Nike, que ha provocat el descontentament general dels aficionats blaugranes en les xarxes socials. Tot i això, encara falta saber alguns detalls de les noves samarretes, com la situació de la senyera o de la llegenda "Som més que un club". L'estil difuminat acaba amb les tradicionals ratlles verticals definides i el color predominant és el blau. El coll és rodó i vermell, igual que la costura de les mànigues.

La segona equipació tornarà a ser taronja, tal com ja va passar la temporada 1991-1992 –amb la qual es va guanyar la primera Copa d'Europa a Wembley– i la 2006-2007, amb Frank Rijkaard a la banqueta, mentre que la samarreta d'entrenament serà negra a la zona superior i blava a la inferior, amb uns detalls groguencs.

D'altra banda, els logotips de Qatar Foundation i d'Unicef es mantindran al mateix espai de la samarreta que aquesta temporada, al pit i a la part baixa del darrere, respectivament.
Anar al contingut