Barça

El discurs motivador de Dani Alves al vestidor del Barça

El brasiler ha recomanat als seus companys que valorin el fet de jugar al Barça, "el millor lloc que hi ha per fer coses grans"

Redacció Esport3Actualitzat

Dani Alves va viure aquest dimarts el primer entrenament en la seva segona etapa al Barça. El lateral brasiler no podrà jugar amb el Barça fins al gener però s'està integrant de forma immediata en la dinàmica de l'equip. I ha començat a aportar el seu gra de sorra per aportar cohesió al vestidor amb un petit parlament on ha fet veure als seus companys la importància de valorar la situació en què es troben:   

"És un plaer ser aquí. Després de tant temps fora és un honor. (....) He après una cosa: el que representa aquest club, aquesta samarreta. He estat molt temps fora i he vist que aquí és el millor lloc que hi ha per fer coses grans i viure. Vosaltres que sou aquí, valoreu-ho."

Alves, que serà presentat aquest dimecres (12.00) en un acte obert al públic, ha fet una crida a les xarxes socials perquè els aficionats l'acompanyin en la seva segona presentació com a jugador del Barça.  

          

ARXIVAT A:
DaniAlves
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut