Pau Gasol i Kobe Bryant en una imatge retrospectiva
Pau Gasol i Kobe Bryant en una imatge retrospectiva
Bàsquet

El dia que Kobe Bryant va deixar de ser el millor amic de Pau Gasol

Un documental de Netflix revela una història de la relació dels dos jugadors, desconeguda

Redacció Esport3Actualitzat

De l'amistat de Pau Gasol amb Kobe Bryant se n'ha parlat i se n'han vist múltiples imatges quan el jugador nord-americà era en vida. El que es desconeixia és una anècdota del dia que Kobe Bryant va "apartar per una estona" aquesta estima mútua per Pau Gasol.

El documental "The Redeem Team" , que s'estrenarà properament, sobre la tornada a la glòria de la selecció americana de bàsquet, es fa ressò d'un episodi anecdòtic però revelador que va passar als Jocs Olímpics de Pequín 2008

Diversos companys de Kobe expliquen que, abans d'enfrontar-se a la selecció espanyola en aquella competició, els va dir:

"Travessaré el Pau pel puto pit."

El mateix Lebron James explica que van pensar que estava boig, sabent l'amistat que tenien des de feia temps Kobe Bryant i Pau Gasol. ..

I llavors la reposta de Kobe va ser:

"Déu, no podem perdre aquest partit. Anem a picar Espanya."

 

Sobre aquest episodi, Pau Gasol relata que el dia abans el mateix Kobe Bryant l'havia visitat a la vila olímpica davant la sorpresa dels seus companys de selecció. I que tot i això:

"Va venir per mi directe, em va empènyer al pit i em va tirar a terra. Era un missatge, no només per a mi sinó per al seu propi equip: 'Eh, aquest pot ser el meu germà, juga al meu equip i és el meu amic. Però l'únic que m'importa és guanyar.'"

Un exemple més del caràcter competitiu i impecable de Kobe Bryant, i l'altre cantó de la majoria d'estrelles que assoleixen un nivell d'excel·lència tan alt en el seu esport.

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut