Jimmy Butler fa feliç el Felipe (Twitter)
Bàsquet

El detall especial de Jimmy Butler amb un nen argentí

El jugador dels Heat va regalar una samarreta i va convidar a la zona VIP el Felipe, un jove de 12 anys que havia viatjat 7.000 km per veure el seu ídol

Redacció Esport3Actualitzat

No tothom pot dir que ha pogut conèixer de prop alguna de les estrelles de l'NBA, jugadors que pel talent o la personalitat enamoren la gent que segueix el basquetbol.

Qui sí que podrà dir que ha tingut l'oportunitat d'estar al costat d'un dels cracs d'aquesta competició és el Felipe, un nen argentí de 12 anys que havia viatjat 7.000 quilòmetres per veure Jimmy Butler, el seu ídol.

El jove havia volat amb la seva família des de l'Argentina per veure el partit que enfrontava els Miami Heat amb els Boston Celtics al Miami-Dale Arena. Malauradament, un cop va arribar a les grades del pavelló, el Felipe es va trobar amb la mala notícia que Butler no disputaria el partit.

 

 

Tan aviat com el jugador nord-americà va saber els fets no va permetre que el Felipe marxés decebut. Butler va anar a veure el nen, li va regalar una samarreta i una pilota i el va deixar baixar al parquet. A més, juntament amb la seva família, el Felipe va fer un tour pel pavelló. La sorpresa més gran per al jove, però, encara havia d'arribar.

 

En el partit que Miami va jugar contra els Magic, Jimmy Butler va reaparèixer al terreny de joc i va regalar al Felipe una entrada privilegiada perquè pogués seguir el partit.

El nen, de 12 anys, va poder seure a peu de pista en una zona destinada als VIPs i presenciar la gran actuació de l'aler de 33 anys, que va firmar 29 punts en la victòria de la franquícia de Florida. Quan va acabar el partit, Butler va anar a abraçar el Felipe i el va acompanyar per la pista, cosa que el va fer molt feliç.

Anar al contingut