Luis Suárez, autor del gol que manté líder l'Atlètic de Madrid a falta d'una jornada (Reuters)
Futbol

El desenllaç de la Lliga s'avança a dissabte

Els partits Valladolid-Atlètic de Madrid i Reial Madrid - Vila-real es jugaran dissabte a les 6, igual que l'Eibar-Barça

Actualitzat

El títol de la Lliga Santander es decidirà aquest dissabte, 22 de maig, en lloc de l'endemà, com havia programat inicialment LaLiga. Els partits Valladolid-Atlètic de Madrid i Reial Madrid - Vila-real, que han de servir per proclamar un campió de Lliga, es jugaran dissabte a les 18.00. Atlètic de Madrid (83 punts) i Reial Madrid (81) són els únics candidats al títol que queden a falta d'una sola jornada per a la conclusió del campionat.

La Lliga ha atès d'aquesta manera la petició del Vila-real de poder disposar d'un dia més de descans per preparar la final de l'Europa League, que juga el dimecres 26 contra el Manchester United a Gdansk, Polònia. Abans, el seu president, Fernando Roig, havia assegurat que LaLiga es negava a programar el desenllaç de la competició en dissabte per no coincidir amb el festival d'Eurovisió que se celebra també dissabte.

L'Eibar-Barça, on no hi ha res en joc perquè l'equip basc ja està descendit matemàticament i el català ja no té cap opció de guanyar la Lliga, també es jugarà dissabte a les 18.00.

 

 

 

Anar al contingut