Fernando Vázquez, tècnic del Deportivo (EFE)
Futbol

El Deportivo-Fuenlabrada s'endarrereix a divendres

Els estaments han acceptat una reclamació de l'equip gallec, que accepta ara sotmetre's a les proves PCR

Actualitzat

Nou capítol en l'afer Fuenlabrada. El Deportivo ha accedit finalment que els seus jugadors se sotmetessin als tests PCR de la Covid-19 aquest dimarts. El club gallec també ha demanat que s'endarrereixi la disputa del Deportivo-Fuenlabrada, ajornat en el seu dia, al·legant que la data fixada pel Comitè de Competició ha estat comunicada amb massa poc temps d'antelació.

Finalment, els estaments han fet cas al Dépor i, per tant, el partit, en lloc de jugar-se aquest dimecres, s'acabarà jugant divendres, 7 d'agost, segons ha confirmat el mateix president del club gallec, Fernando Vidal, en roda de premsa. Posteriorment el Comitè de Competició i la Lliga han confirmat que el partit es disputarà el divendres 7 d'agost a les 20:00 hores.

Queda per veure si aquest endarreriment afecta, de retruc, la disputa del play-off d'ascens a Primera, en què el Fuenlabrada estaria implicat si empata o guanya el Dépor. Les dates que va fixar el Comitè de Competició per a la primera eliminatòria del play-off, amb participació del Girona, són les següents: dijous 13 d'agost els partits d'anada i diumenge 16, els de tornada.

   

Anar al contingut