El Deportivo elimina el Màlaga i jugarà la final del play-off d'ascens a Primera

El conjunt gallec, que afrontava el duel amb un 4 a 2 favorable de l'anada a Riazor, s'ha tornat a imposar a La Rosaleda en el partit de tornada amb un solitari gol d'Álex Bergantiños

El Deportivo de la Corunya ha eliminat el Màlaga i s'ha classificat per a la final del play-off d'ascens a Primera Divisió. El conjunt gallec, que afrontava el duel amb un 4 a 2 favorable de l'anada a Riazor, s'ha tornat a imposar a La Rosaleda en el partit de tornada i ha deixat fora de combat l'equip andalús.

El Màlaga ha buscat el gol amb insistència, sobretot en la primera part, però Ontiveros ha topat dues vegades amb els pals de la porteria visitant. El Dépor ha resistit i ha donat el toc de gràcia en el minut 82, quan Álex Bergantiños ha fet l'únic gol amb un xut que ha trobat la col·laboració del porter Munir, que s'ha empassat la pilota davant la desesperació de l'afició malaguenya.

Amb aquesta victòria per un global de 5 a 2, el Deportivo ja espera rival en l'última eliminatòria, que sortirà del guanyador del duel entre el Mallorca i l'Albacete. En l'anada, els balears es van imposar per 2 a 0 a Son Moix.