El Depor se situa en zona Champions en guanyar a Getafe (0-2), i el Tenerife i el Màlaga empaten (2-2)

El Deportivo se situa de forma provisional en zona Champions després de la merescuda victòria al camp del Getafe (0-2). A la primera meitat, Mista ha fet el primer gol dels gallecs, que s'han quedat aviat amb deu per l'expulsió de Riki. A la represa, l'equip de Lotina ha sentenciat amb una diana de Filipe Luis i ha jugat els últims minuts amb nou per l'expulsió de Sergio. Per la seva banda, el Màlaga continua com a cuer de la Lliga tot i sumar un punt en la seva visita al camp del Tenerife (2-2).

Getafe, 0 – Deportivo, 2

El Deportivo se situa de forma provisional en zona Champions després de la seva gran victòria al Coliseum Alfonso Pérez. El veterà Mista ha avançat els de Lotina amb una encertada rematada de cap en el minut 13. Poc després, Boateng ha tingut l'empat en les seves botes en fallar tot sol davant Aranzubia, i el Deportivo s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Riki per doble groga. Abans del descans, Lotina també ha anat al carrer per protestar. A la represa, el conjunt gallec ha donat una lliçó jugant amb un home menys fora de casa i en el minut 59 Filipe Luis ha establert el definitiu 0-2. Abans d'arribar al final amb l'escridassada del públic local al seu equip, s'ha de remarcar que el Deportivo s'ha quedat amb nou per l'expulsió de Sergio, també per doble groga.

Tenerife, 2 – Màlaga, 2

Partit d'anada i tornada a l'Heliodoro Rodríguez López. El Tenerife s'ha avançat en el marcador en el minut 18 mitjançant Román Martínez després d'una jugada magistral d'Omar Ramos per la banda. Alfaro ha fet el 2-0 poc després per als insulars, però quan l'estadi encara ho celebrava, el Màlaga ha escurçat distàncies amb un gol d'Edinho, que n'hauria pogut fer algun més abans del descans. A la represa, intercanvi de cops a totes dues porteries, tot i que només Javi López ha pogut marcar en el minut 78. Repartiment de punts entre dos equips que necessitaven urgentment el triomf.