Futbol Internacional

El davanter uruguaià Iván Alonso anuncia la seva retirada als 33 anys per problemes cardíacs

El davanter uruguaià Iván Alonso, exjugador de l'Espanyol, ha anunciat que deixa el futbol mexicà i el seu actual club, el Toluca, pels problemes cardíacs que li van detectar. Els metges li han recomanat que no jugui a ciutats de molta altitud, com Toluca, on la temporada passada va contribuir al doblet amb 25 gols.

Actualitzat
El davanter uruguaià Iván Alonso, exjugador de l'Espanyol, ha anunciat que deixa el futbol mexicà i el seu actual club, el Toluca, pels problemes cardíacs que li van detectar. Els metges li han recomanat que no jugui a ciutats de molta altitud, com Toluca, que es troba a 2.680 metres per sobre del nivell del mar, i on la temporada passada va contribuir al doblet amb 25 gols.

L'uruguaià, de 33 anys, ha cedit a les pressions de la seva família, que encara té el cas de Dani Jarque molt present, per deixar Mèxic. "La meva dona em demana que deixi el futbol. A mi se'm va morir un company als meus braços, Dani Jarque, a causa de problemes cardíacs", ha recordat visiblement emocionat.

A Iván Alonso li van detectar aquests problemes cardíacs durant una prova d'esforç feta durant la pretemporada del Toluca, motiu pel qual els cardiòlegs li van practicar un cateterisme per solucionar-los.

Anar al contingut