Martinelli, durant un partit amb l'Arsenal
Martinelli, durant un partit amb l'Arsenal (@gabimartinelli)
futbol

El davanter que posa pels núvols Klopp i que no va voler el Barça per a la Masia

Gabriel Martinelli, amb 20 anys, ja és un dels millors davanters de la Premier

Xavi FrancèsActualitzat

Després de la victòria del Liverpool contra l'Arsenal en la semifinal de la Carabao Cup, Jürguen Klopp ha sorprès amb uns elogis cap al davanter dels gunners Gabriel Martinelli. Amb 20 anys, el brasiler és un dels millors jugadors de la Premier League. Un davanter que fa uns anys va fer una prova per entrar a la Masia, però que el Barça no el va voler fitxar.

"Martinelli, per cert, tothom s'hauria d'aprendre el seu nom. És un jugador excepcional"

Jürguen Klopp

Fa uns anys, Martinelli va ser a Barcelona per fer una prova per entrar a la Masia. Després de 15 dies entrenant, el Barça ni tan sols li va donar una resposta. En una entrevista a Marca, el brasiler va explicar la seva experiència.

"El Barça em va convidar a fer una prova amb ells. Vaig estar 15 dies entrenant. Finalment no van voler fer res amb mi, no em van dir res"

En aquella breu estada a Barcelona, Martilleni va coincidir amb Ansu Fati, per a qui guarda un afecte especial. "Vaig entrenar amb ell i ens vam fer amics. És un noi que es mereix tot el que ha aconseguit", va explicar el brasiler.

Tot i que no va aconseguir entrar a la Masia, Martinelli guarda un bon record de la seva estada a Barcelona durant el mes de novembre del 2019. El jove davanter va tornar al Brasil a jugar a la quarta divisió, però poc després va aparèixer l'Arsenal per fitxar-lo.

"Van ser uns dies molt bons. Vaig conèixer el club, la seva estructura i la ciutat. Vaig complir un somni"

Martinelli ha marcat 4 gols i ha repartit 2 assistències, en els 13 partits que ha jugat i actualment té un preu de mercat al voltant dels 30 milions d'euros.

Anar al contingut