El davanter del FC Barcelona Paco Alcácer posa fi a la seva sequera després de 706 minuts sense marcar

Fitxat per donar descans als integrants del trident del Barça (Messi, Luis Suárez, Neymar), l'ex del València no havia aconseguit marcar en cap de les seves participacions amb l'equip. Fins aquest dimarts.

Paco Alcácer s'ha tret a Doha una espina que tenia clavada des del començament d'aquesta temporada: fer un gol. Una espina especialment dolorosa per a un davanter com ell. Fins ara, no havia marcat ni amb el València, equip on va iniciar la temporada, ni amb el FC Barcelona. Fins que aquest dimarts ha fet l'1-4 davant l'Al-Ahly en un amistós a Qatar.

Alcácer va disputar el partit de la primera jornada de Lliga amb el València, en la derrota per 2-4 davant Las Palmas. La segona jornada, amb el seu traspàs pràcticament tancat, no va jugar. Ja amb el Barça, ha participat en 7 partits de Lliga (1 de sencer), 2 de Lliga de Campions (1 de sencer), 1 de Copa del Rei (sencer) i la Supercopa de Catalunya (sencer).

Han estat en total 90 minuts amb el València i 681 amb el FC Barcelona, amb l'únic bagatge d'una assistència de gol a Arda Turan en l'últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions a casa davant del Borussia Mönchengladbach. Fins al minut 55 del duel d'aquest dimarts contra l'Al-Ahly. Com que havia entrat en joc en el minut 30, quan ha marxat el trident, la sequera de Paco Alcácer ha durat 706 minuts.